Coolchallenge Limburg 30 dagen programma

Coolchallenge Limburg is er voor iedereen die preventief of curatief aan zijn of haar gezondheid wil werken. Voor jong en oud. Of je nu (top)sporter bent, wilt afvallen of kampt met gezondheidsklachten deze challenge is er voor jou!

Voordelen

Voor wie? Wat doen we nog meer?

Coolchallenge Limburg is er voor bedrijven, instellingen en particulieren met o.a.

•    Coolchallenge Limburg 30 dagen programma
•    Workshops voor groepen
•    Verdiepingsbijeenkomsten
•    Individuele begeleiding
•    Run – Dip – Run

Door wie?

Tijdens de Coolchallenge wordt je begeleid door Ine Jacobs, Sportrustentrainer en runningtherapeut en Susan Derckx, natuurgeneeskundige (E.E.N.® therapeut) en Wim Hof Methode instructeur. Via de besloten facebookgroep kunnen er ook met mede ‘Coolchallengers’ ervaringen worden gedeeld en vragen worden gesteld.

Missie

Heel Limburg de mogelijkheid bieden om gezonder en bewuster te leven. Onze kennis en ervaring delen met de medemens zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Onze kernwaarden zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en passie.

Bedrijfsprofiel

Na een toevallige en spontane ontmoeting in Panheel bij Instituut E.E.N. hebben Susan Derckx en Ine Jacobs hun passies samengevoegd en Coolchallenge Limburg opgericht. Samen staan zij voor een gezonde levensstijl, duurzaamheid en volle overtuiging van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Durf jij het aan?

Make yourself proud!

Wij hebben er zin in.
Ine & Susan