Veelgestelde vragen

Waneer kan ik starten?

Het 30 dagen coolchallenge programma kan het hele jaar door gestart worden. Op diverse locaties en tijdstippen trappen we af met een ‘commitmentdag’ Wil je weten wanneer we bij jou in de buurt zijn kijk dan onder AGENDA in het menu ….. of klik hier

Ik wil wel maar ik durf niet?

Daarom hebben wij het Coolchallenge Limburg programma ontwikkelt met een commitmentdag en beloningsdag. Je staat er niet alleen voor, samen gaan we ervoor zorgen dat ook jij na 30 dagen koud kunt douchen.

Zijn er situaties waarbij het beter is om niet mee te doen aan koud douchen?

In feite kan iedereen meedoen. Heb je klachten, medicijnen of bepaald doktersadvies neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Mail naar info@coolchallengelimburg.nl.

Wat is dat die commitmentdag?

Deze dag komen alle deelnemers van die maand bij elkaar. Je ontvangt informatie en tips over hoe je het beste koud kunt douchen. Samen gaan we een commitment aan en daar tekenen we voor. We gaan ook afspraken maken over hoe we elkaar kunnen helpen om het daadwerkelijk te doen en vol te houden.

Wat is dat die beloningsdag?

Na 30 dagen komen we met dezelfde groep weer bij elkaar en gaan we evalueren. De benaming van de dag zegt het al, je wordt beloond met een overheerlijke lunch en een goodybag met allerlei voordeeltjes en producten. Als afsluiting gaan we nog één stap verder en gaan we met zijn allen in een natuurbad of ijsbad.

Moet ik op de beloningsdag in het ijsbad?

Nee, je moet niets maar je mag. Op de beloningsdag gaan we nog een stapje verder. In de winter nemen we gezamelijk een duik in natuurwater en in de zomer vervangen we dit door een ijsbad. Uiteraard gaan we je daarop voorbereiden, je kunt de oefeningen mee doen en als je nog steeds niet wilt is dat geen probleem. Het koud douchen alleen heeft al zoveel gezondheidsvoordelen dat het de moeite waard is om mee te doen.

Maar wat als ik het niet vol houd 30 dagen koud douchen?

Daar zijn wij dan voor, we gaan met je in gesprek om te achterhalen wat de oorzaken zijn en gaan dan samen een plan bedenken wat voor jou werkt om het wel vol te houden. Want onze ervaring leert dat als je deze challenge volhoudt dat je dit ook met andere uitdagingen in het leven lukt. Oefening baart kunst, het doen is de uitdaging en de weg om te bereiken wat je wilt in je leven.